yegenim olacak lan ne mutlu bana zirvesi 

kapat
  1. eylülde gerçekleştirmek istediğim zirvedir. bursada doğacak olan yeğenimin doğumuna geldiğimde tanışalım, eğlenelim, bu hayırlı günü kutlayalım zirvesi olması temennimdir. modlardan çaylaklara kadar kaynaşalım zirvesidir.

edit: tarihi daha sonra sölerim, şu an net değil de.
    #3546492 (xeroquark, 16.06.2008 18:39 ~ 18:40)
  2. - len sen doğdugunda napmışlar.
    + sevinmişlerdir, ne bilim.
    - bana zirve yapmışlar olum.
    + hayırlı olsun abim.
    - eyw.
    #3546589 (Seytanin Fisildadiklari, 16.06.2008 18:57)
  3. erkek olması durumunda zirve kadrosunu toplayıp sünnetinde de göbek atmasına davet eder saygılar sunarım dediğim organizasyon başlangıcıdır.
    #3546613 (norvecli balikci, 16.06.2008 19:01)
  4. Bütün sözlük yazarlarını altın takmaya davet ediyorum zirvesi. *
    #3546890 (ben bir garip yazarim, 16.06.2008 20:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yegenim olacak lan ne mutlu bana zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yegenim olacak lan ne mutlu bana zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yegenim olacak lan ne mutlu bana zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yegenim olacak lan ne mutlu bana zirvesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» en buyuk abla bekarken en kucuk kizin evlenmesi » hoptek » sort aborted » adriana lima nin var misin yok musun a katilmasi » ai wars the awakening » huznun isyan olsun » yazarlarin aslinda demek istedikleri » teror » the couriers » kopush fm » oy vermek » shopping tv » bozzy blues » vdz » ikea bursa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yaran entryler » vicissitudes » when the tigers broke free » sihhat » ataturk un tuttugu takim » sikune ciden sikulur » facebook » haz ve mutluluk ayrimi » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » guzellik kriterleri » isimsizcisimsizipsizdipsiz » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » zall ile girilen ilginc diyaloglar » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » huseyin altuntas » kirmizi bileklik » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » guardado