yee 

kapat
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ye
  2. ye an
  3. ye bak sonra arkandan aglar
  4. ye beni
  5. ye beni mahmut
  6. ye beni yala beni
  7. ye doy
  8. ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi
  9. ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi
  10. ye ic eglen cok kisa omrun

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yee başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yee ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yee nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yee. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » no promise » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran entry silinme sebepleri » salvatore di stefano » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » alwayssleepy » arjen robben » karpuzkabugu » sadece turkiye de gorulen olaylar » silik entry havzasi » atan alir spor » internal combustion engines » fm 2009 daki genc yetenekler » konfederasyonlar kupasi » cisimlerin dayanimi » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » marifet iltifata tabidir » zurna » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » acibadem sutu » gercek bir askin ardindan kalanlar » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » the moon and the yew tree » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mynet » faik gurses » chp vs kara carsaf » loco roco 2 » yanlis anlasilmis sarki sozleri