yedincisi voldemort dun bedeninde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insanin bedeninde sosyalist devrim yapmasi
  2. voldemort
  3. lord voldemort
  4. yedinin yedincisi
  5. el cordobeslerin yedincisi

© 2008 - uludağ sözlük

yedincisi voldemort dun bedeninde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedincisi voldemort dun bedeninde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedincisi voldemort dun bedeninde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stevemcqueen » birak obama bu isleri » hasretinden haci sakirler eskittim » yilmaz ozdil » universiteye alinmayan turbanlilar » berna ozturk » gunahim ol benim » che » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » sorunsal » ekstazi » seninki kac santim » tromboanjitis obliterans » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yuksek sakatat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sokratesla » hipnogojik fenomen » norotransmiter » karakoncolos » yugoslav futbolu » faroe adalari » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » priapizm » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » temporarypeace » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » victor nsofor obinna » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » grandiyotize