yedinci 

kapat
  1. Yedi sayısının sıra sıfatı, sırada altıncıdan sonra gelen.
    #1218621 (KoPuSh, 27.01.2007 19:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedinci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedinci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedinci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedinci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» orhan savasci » baslik acip ayar verdim abi » gichin funakoshi » damak tadima uygun degildi » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » jay simpson » 2 fast driver » torpulemek » edip sharabi » pekos patos si » munir hostempo » can t fight the moonlight » vicortus » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » sair uuserlardan siirler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » turkiye » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » kurt cobain hirkasi » iktidarsiz jigolo » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » yarak » atma kalbim artik olumu ozledim » ateizm » esinize uzaktan uzaga asigim » adrian paul » evrim » 3d radio control racers » adam sirasina gecmek » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » wookie » alman » abdullah gul » metafizik cagrisimlar » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor