yedinci nesil caylak 

kapat
  1. yedinci nesil alımlarının başlamasının ardından türlerinin ilk örnekleri görülmeye başlayacak olan yazar adayları.
    #1932132 (larker, 14.07.2007 14:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedinci nesil caylak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedinci nesil caylak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedinci nesil caylak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedinci nesil caylak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir boka benzemeyen minimal siir » actua soccer 2 » yasemin goksu » kurt cobain hirkasi » kirmizi bileklik » left 4 dead » kurt degil kurdistan dusmani olmak » bengidemem » saf aklin elestirisi » sayfa goruntulenemiyor » kopush fm » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » erken yasta olgunlasmak » geri zekali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » wta » rock dinleyen apolitik genc » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » saniser » celali » nano sahtiyan cell im » pasamiz cok sakacidir da » sayman » akbank » yasam duslerdedir » 26 agustos 1922 » crossing the water » yoruk sucuk benzeri urun » kerhane » uyandik biz geliyoruz » oymak » bos gecmeyelim » tosun pasa » uludag sozluk vize haftasi » dunyada en guzel bas kurt basidir