yedin mi oturursun assaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yedin boku yedin
  2. iyi bok yedin
  3. aferin iyi bok yedin
  4. yedin ictin
  5. omrumuzu yedin lan
  6. ne kestin koc ne yedin hic
  7. sen de bunu yedin
  8. omrumu yedin
  9. gencligimi yedin
  10. az mi ekmegimizi yedin lan serefsiz

© 2008 - uludağ sözlük

yedin mi oturursun assaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedin mi oturursun assaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedin mi oturursun assaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruyalarda bulusmak » ravza » prescott » engin ceber » alemdar » aleksi » andrejoni » buyukluk hezeyani » yasa ici » ismail alpen » gunumuz futbol ilkeleri » nine inch nails » vicdan olmadan iman olur mu » hell s kitchen » lynyrd » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » akdeniz universitesi » esbap » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » universiteye kalemlikle giden ogrenci » cevresellik » dun gece » osman pamukoglu » solculari taniyinca sagci olmak » yavuz seckin » vatani amerika birlesik devletleri olan imam » disortografi » ne olacak bu sagin kompleksi » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak