yedin beni evladim 

kapat
  1. ibrahim tatlises'in başkalarına söylediği,ama konuştuğu sürece her zaman kendine söylenecek kelime öbeği...
    #525354 (csaz, 11.08.2006 11:25)
  2. bunalma durumunda genelde yaşça küçük kişiye söylenen söz öbeği.
    #646557 (pelvis, 18.09.2006 21:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedin beni evladim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedin beni evladim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedin beni evladim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedin beni evladim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 10 agustos 2006 ibrahim tatlises acik hava konseri » wraiths of roanoke » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » metroda kitap okuyan artist » ateizm » barren woman » yumurtanin gote dayanmasi » miranda » basbaydar shopping center » sbf tkp » lowepro » zorunlu din dersi » jakobenlerin sonuncusu » katilusak com » sort » via port » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » uc kirmaya baslayan rotring kalem » yaran baslik yonlendirmeleri » suadiye cafe » maji » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ben » kafam girsin » liseli serap » wanted » fuat ercan » ser » zall ile girilen ilginc diyaloglar » gitmek mi zor kalmak mi zor » istiklal marsi » vize » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » eksikolik » webcam acan kizin cirkin cikmasi » josef stalin