yedim yedim ayari optum celal bayar i 

kapat
  1. "ayar verilen yazarin ozel mesaj atmasi" kategorisine girebilecek bir mesajdır.
    #1009220 (stranger, 17.12.2006 00:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedim yedim ayari optum celal bayar i başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedim yedim ayari optum celal bayar i ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedim yedim ayari optum celal bayar i nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedim yedim ayari optum celal bayar i. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adventure pinball forgotten island » ultraslan cennet » sort indirip gol attilar » simdilik sadece bekleyecegiz » vucut gelistirme » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » zeki demirkabiz » dumtek » in the end » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » mad girls love song » esinin ayaklarini opmek » the applicant » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » sbf tkp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sabah yagmurlu havada ise gitmek » dark fortress » mozole mirach » bin jip » eric cartman » ayriligi beklemek » yitip giden devrimler » asirtma vur uzerimize gelmesin » yaran uyarilar » cem mumcu » chris stephenson » karadeniz deki petrol rezervi » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » abdullah gul » inheritance vice » yargi gucunun elestirisi » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » kozleme » pekos patos si » need for speed undercover