yedikule lisesi 

kapat
  1. insanı çıldırtan okul.
    #846315 (apricot, 11.11.2006 21:54)
  2. 1973 yilindan beri egitim ve ogretim vermekte olan okullarda şiddetin engellenmesi adına çevresi kameralarla izlenen yedikule semtindeki okul.

http://www.yedikuleliler.bz.tc/photo_2.html adresinden resimleri görülebilen okul.
    #2396573 (rsbrnch, 28.09.2007 23:32 ~ 23:34)
  3. 4senemi yemiş, disiplin yapıcaz diye saçma sapan taktikler üreten öğretmenlere sahip, süper arkadaşlara hatta kardeşlere sahip olmamı sağlamış, geçmişimi süsleyen bazende kirleten konulara neden olan istanbul fatih ilçesine bağlı surların içinde olan okul. *
    #3233703 (b butterfly, 05.04.2008 17:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedikule lisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedikule lisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedikule lisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedikule lisesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» resolve » fifa world cup 2006 » icdas » ca va » nasyonal sosyalizm » kulluk » no panic » sahtiyan » shopping tv » basliklari ust uste okumak » cemil abi » liseli serap » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » agiotage » unye belediyesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ruya » cheers darlin » emlakci » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » gecekondu » yeni baslayanlar icin istanbul » hostempo » petrol » car of the year » simdilik sadece bekleyecegiz » bir derdim var yasanmisliklari » zaman » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » toptanci » ekol » martyns » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » akasya asliturkmen » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » oymak