yedikten 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aci yedikten sonra aci aci bosaltmak
  2. gol yedikten sonra soylenen ilk soz
  3. dondurma yedikten sonra su icmek
  4. yemek yedikten sonra kusmak
  5. cig kofte yedikten sonra dua etmek
  6. dayak yedikten sonraki ilk 10 saniye
  7. ayar yedikten sonra kufretmek
  8. incir yedikten sonra su icmek
  9. cikolata yedikten sonra opusmek
  10. biber yedikten sonra sevismek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedikten başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedikten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedikten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedikten. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » no promise » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » yaran entry silinme sebepleri » salvatore di stefano » arjen robben » alwayssleepy » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » silik entry havzasi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » ajdar anik » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » sick the red » dunyada en guzel bas kurt basidir » elfida » kreatin » said nursi » chp vs kara carsaf » zaman » zall dan ozel mesaj almak » karate ni sente nashi » mahler senfoni no 3 » stewie griffin » ask suclari mahkemesi » gecen haftanin en kotu entryleri » taksicilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » jil sander » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » gel gonul » okan karacan » che guevara