yedigoller 

kapat
  1. aslı yedi goller olan yerdir. *
    #262236 (painkiller, 19.05.2006 21:20)
  2. bolu'ya 42 km uzaklıktadır.yolu çok kötüdür.sazlıgöl,incegöl,kurugöl,nazlıgöl,deringöl,büyükgöl ve seringöl'den oluşur.
    #2047535 (delgado, 31.07.2007 23:32 ~ 23:34)
  3. (bkz: 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci)
    #2047594 (delismen, 31.07.2007 23:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedigoller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedigoller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedigoller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedigoller. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadin erkek esitligi » system shock » everybody s trying to be my baby » kara carsafin carsafa donusme sureci » car of the year » all i wanna do is make love with you » cem yilmaz » oss de kutucuk doldurma gerilimi » farid farjad » karizmaniz var mi varsa kac santim » i belong to che » bana yalan soylediler » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » sort indi kaleci soka girdi » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » little wing » radyo sol » oymak » turkiye petrol jeologlari dernegi » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » erkan ocakli » barren woman » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » moderatorlugun kaldirilmasi » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » ene » rurouni kenshin » ben senin bildigin kizlardan degilim » max payne » huseyin uzmez » sinegin iki on ayagini ovusturmasi