yedigim pekmez gittigim antep 

kapat
  1. Mehmet ağar'ın Yaşar Büyükanıt'a Beni herkes tanır ben Mehmet Ağar'ım. Benim yediğim pekmez gittiğim Antep'tir. şeklinde verdiği yanıttır.
    #738024 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 14.10.2006 23:32)
  2. (bkz: yedigim pekmez gittigim antep tir)
    #3374344 (Tears of the sun, 09.05.2008 04:03 ~ 04:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedigim pekmez gittigim antep başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedigim pekmez gittigim antep ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedigim pekmez gittigim antep nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedigim pekmez gittigim antep. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fidel castro » gripken buruna sokulan pecete » tucimania » caka satmak » sikune ciden sikulur » afrika » kontorlu hat kullanan yazarlar » yazarlarin moderator adaylari » attribute » kara carsafli chp liler » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » hillary clinton » fikralarla turkiye » bir derdim var yasanmisliklari » yanni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » flirtable » frikikte kalecinin onunde sortu indirmek » dr cureklibatur ve bay arkin » hizli giden atin boku seyrek dusermis » para ve mutluluk » telengitler » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » elinde ekmekle top oynayan veletler » egitim fakultesi » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » profosyonel1972 » extra ecclesiam nulla salus » mahler senfoni no 3 » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » isil alben » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » yemekteyiz naim » ask suclari mahkemesi » meltdown » cuzdanda gerekenler