yedigim pekmez gittigim antep tir 

kapat
  1. mehmet ağar tarafından söylenmiş,anlamı kendinde saklı cümle.
    #744855 (whynot, 16.10.2006 17:45)
  2. asli gidecegin antep yiyecegin pekmez olan atasözü. anlami ise antep pekmezinin kaliteli olusundan dolayidir. eskiden antepe gidenin pekmez yemeden dönmesi sanki simdi antepe gidipte lahmacun yememesine benzer.
    #1644999 (ANTEPLI, 15.05.2007 02:59 ~ 03:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedigim pekmez gittigim antep tir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedigim pekmez gittigim antep tir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedigim pekmez gittigim antep tir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedigim pekmez gittigim antep tir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruhlarimizi kirlettik » ceylin » citigroup » birzamanlar net » pasamiz cok sakacidir da » ilk cinsel deneyim » dogan gorunumlu mercedes » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » guzel dostum » felon » oneydilan » dusman olmak icin firsat kollamak » roberto baggio » wta » jeodezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kaz dagi milli parki » everybody s trying to be my baby » uc kirmaya baslayan rotring kalem » zaha hadid » oklahoma city thunder » metroda kitap okuyan artist » ferrarisini satan bilge » babanin olmesi » cristiano ronaldo » futbol fanatigi olmak » oped » kozleme » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » bugun » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » karamsar entryler » arda turan » on bes kisiye saldirdim » lost » idf