yedialti 

kapat
  1. bir murat kekilli albümü.

tracklisti ;

1-soyleme
    2-gel opem seni
    3-alir seni bosarim(padişah)
    4-bir cift turna
    5-salini salini
    6-cilgin(hadi oradan)
    7-kopruden gecti gelin
    8-kapat kapilari
    9-besinci mevsim
    10-usandim ben
    #656953 (oumar, 22.09.2006 17:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedialti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedialti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedialti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedialti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» usandim ben » bir cift turna » kapat kapilari » besinci mevsim » soyleme » progturk » kopruden gecti gelin » the couriers » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » dap » how 2 skate com » anthony vanden borre » vize ve final donemi aktiviteleri » yaran dil surcmeleri » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » aferist » sensiz olmaz » catisma esnasinda geyik ceviren polis » bir adam cizeceksin » mahler senfoni no 1 » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ai wars the awakening » the thin people » chp vs kara carsaf » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » yikilsin camiler acilsin akm ler