yedi sulaleyi sozluge tasimak 

kapat
  1. sözlükteki yazarlararası samimiyet ortamını sağlayamayıp bu duruma özenen yazarların ilk yapacağı eylem.ikinci yapacakları eylem ise kahvedeki arkadaşları çağırmak olacaktır herhalde.
    #432332 (yesimimbenim, 16.07.2006 21:30)
  2. (bkz: marmara universitesi anadolu hisarı kampüsünü sozluge tasımak) *
    #432334 (can, 16.07.2006 21:32 ~ 21:33)
  3. (bkz: sülalemi karıştırma)
    #432335 (pulp fiction, 16.07.2006 21:32)
  4. bunun yerine sozlukte kazanacağın yeni arkadaşlıklarla 8. sülalenide burda oluşturmak daha mantıklıdır..
    (bkz: hepimiz mulu olalım)
    (bkz: sevgi yumağı sözlük)
    #432338 (hugo_emre, 16.07.2006 21:33)
  5. yakın zamanda sözlükte klanlar oluşmasına,ayrıca gruplaşmalar sonucu sözlükten kopmalara neden olabilecek hadise.
    (bkz: buraya yazıyorum)
    #432351 (laedri, 16.07.2006 21:38)
  6. sozluk acisindan bir bakima iyi bir bakima kotu bir olay
    #432378 (xavier, 16.07.2006 21:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi sulaleyi sozluge tasimak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi sulaleyi sozluge tasimak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi sulaleyi sozluge tasimak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi sulaleyi sozluge tasimak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mersin forum alisveris merkezi » hot n cold » 57 nci alay » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » ahmet hakan coskun » sicmak » cumhuriyet halkevleri » entropi » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » pasdaran » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » ataturk un kurdugu cumhuriyet » born in a morning hall » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » ben senin bildigin kizlardan degilim » darkness nights » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » vicissitudes » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » joe purdy » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » farid farjad » kale grubu » wookie » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » husnu bile gelse senlendiremez » migfer » en iyi agri kesici » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » zall a saygi duymak » size geyik yapin dedim uleyn