yedi kisi toplanip ayiya girmek 

kapat
  1. ayının yedi kişiyi yiyip kış uykusuna yatmasıyla sonlanacak eylem.

(bkz: dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak) *
    #730977 (allen, 13.10.2006 08:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi kisi toplanip ayiya girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi kisi toplanip ayiya girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi kisi toplanip ayiya girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi kisi toplanip ayiya girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» devrim erden » katilusak com » vize haftasi » extra ecclesiam nulla salus » saf aklin elestirisi » spirit » zaha hadid » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » ismail kucukkaya » pasamiz cok sakacidir da » solun ulusali mi olur lan » sort indi kaleci soka girdi » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » eksi sozluk » bu bir yoklugun hikayesidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ataturk un kurdugu cumhuriyet » entry ve nick uyumu » kurt cobain hirkasi » ornek vatandas » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » ablam icin gazel » babami anarken » seyh riza » the thin people » football manager 2009 » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » mahler senfoni no 3 » christopher johnson mccandless » attribute » kadinlarin haz noktalari » otuz bir cekmek » guzelavrat otu » sicagi sicagina » anti klise timi » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak