yedi kisi birlesip yedi gol atmak 

kapat
  1. bu işi beceren yedi kişinin bir kurbana girip etini yedi vakit içinde yedi yiyenlere taktim etmesi farzdır, bilemedin vacip... *
    #3985350 (don the frapan karl malone, 20.09.2008 00:31)
  2. (bkz: 12 subat 1911 fenerbahce galatasaray maci) * *
    #4249056 (bairam hoshtempo, 18.11.2008 22:13 ~ 22:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi kisi birlesip yedi gol atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi kisi birlesip yedi gol atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi kisi birlesip yedi gol atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi kisi birlesip yedi gol atmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» askim once sen kapat » sair uuserlardan siirler » peoples temple » kurt degil kurdistan dusmani olmak » kan uykusu ndan uyanmak » futbol asla futbol degildir » eric carmen » ozgur acilim » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » ozlem » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » karasinek » okan bayulgen sade vatandas » mas que nada » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » google chrome » radyo uludag » actua soccer » ayse tuter » kakule » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » izlanda » dap space center » into the wild » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » magic mushroom yiyen mario » cg artist » nigde » harmony dies » cheers darlin » liseli serap » sacit kayasu » sadece yildiz bakiniz okumak