yedi kisi birlesip sozluge girmek 

kapat
  1. kurban bayrami'nda danaya giremeyen yazarların birleşip sözlüğe girmesidir. dinen caizdir, hiçbir sakıncası yoktur. *
    #2728822 (ogzi, 22.12.2007 04:43 ~ 04:44)
  2. (bkz: yedi kişinin son anda cayıp yazara girmesi)
    #2728825 (kratostol, 22.12.2007 04:51)
  3. yedi kişinin aynı isimle, şifreyle sözlüğe girmesi. hani diyoruz ya "bu adam demin ne demişti, şimdi ne dedi" diye, işte bu yüzden. yoksa yazarın dengesizliği ile alakası yok.*
    #2728909 (sonkuzu, 22.12.2007 09:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi kisi birlesip sozluge girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi kisi birlesip sozluge girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi kisi birlesip sozluge girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi kisi birlesip sozluge girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» drama koprusu » tamam okey » onur unlu » desiderato » yildizlar » helva » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » guardado » saniser » gul suyu » three to tango » yenilmedik ezildik » google » metafizik cagrisimlar » ask bocugum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cappuccino » back up » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » via port » mad i mayrem » herbaryum » orospu cocuklugunun dik alasi » 5 m migros » no panic » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » masal » yasak meyve » fox tv » vdz » sokaga cikma yasagi » feather weight » son kullanma tarihi » ayabakan » cambaz ipte balik dipte olsa gerek