yedi kisi birlesip elemana girmek 

kapat
  1. delikanlı insana yakışmayan harrekettir. delikanlı olan tek gelmeyi de bilir. zaten karektersiz insanlar topluluğudur bu zaatlar.
    #1088614 (markasiz, 01.01.2007 06:21)
  2. (bkz: yedi elemanın birleşip boş küme oluşturması)
    #1088651 (impayatoy, 01.01.2007 06:56)
  3. erkekseniz teker teker gelin lan dedirtecek hadisedir. en azından cikisa gelin lan ben de adam toplayacam dedirtir.
    #1262332 (osiris, 05.02.2007 19:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi kisi birlesip elemana girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi kisi birlesip elemana girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi kisi birlesip elemana girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi kisi birlesip elemana girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 532 li hat alip avea ya cevirmek » dis ticaret acigi » pasdaran » mersin forum alisveris merkezi » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » tayyar ari » fikralarla turkiye » opera vs firefox » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » ctrl u » cheers darlin » bell cadisi » dudaktan kalbe » can ciger kuzu sarmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » idf » mta nin vatandas altin arasin cagrisi » kurt sorununa cozum onerileri » dusman olmak icin firsat kollamak » katil usak » brian may » keskin sirke » ateizm » uludag sozluk » babasi olen cocuk » kurtlerin turklerden hizli uremesi » vera » konfederasyonlar kupasi » mahler senfoni no 2 » kafam girsin » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » muhtemel kitap isimleri » yarak » ben kimim » dap space center