yedi kedi birlesip sataniste girmek 

kapat
  1. artık canına tak etmiş kedilerin, iş birliği içerisinde, elele vererek kendilerini sürekli malzeme yapan satanistlere baş kaldırma istemidir.
    #2096399 (mysterious, 09.08.2007 00:02)
  2. (bkz: kedilerin voltronu oluşturması)
    #2096415 (fata morgana, 09.08.2007 00:03)
  3. (bkz: ulan şu geçen şerafettini kesen piç değil mi?)

(bkz: gel buraya it kaçma lan)
    #2096426 (espressivo, 09.08.2007 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

yedi kedi birlesip sataniste girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi kedi birlesip sataniste girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi kedi birlesip sataniste girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucakta namaz kilmak » anestezi » ney calmaya borozan ile baslamak » gunumuz futbol ilkeleri » rtuk » ben wallace » bakinizlarin bos kalmasi » karbon » you can t do that » yiyecek » gunun ilk isigi » forgetting sarah marshall » wreqfasd » loco » cemsbg » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » calismayana ekmek yok » donen eski sevgili » arka mahalle » kara hilal » ykz kina » kime derler sana derler » yagmur altinda opusmek » universiteye minibusle giden insan » haci yagi » jalapeno » bag it up » opet » dev genc » stop hammertime » erkegin sevdigi kiza acilamamasi