yedi jedi birlesip darth vader a girmek 

kapat
  1. birlikten kuvvet doğar felsefesini benimsemiş jediların darth vader'a saldırma şeklidir. tek tek saldırsalar bir bok yapamayacaklarının bilincinde olduklarından yedi kişi birleşip girerler darth vader'a.
    #4071112 (dulgerbob inciryapragi, 10.10.2008 21:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi jedi birlesip darth vader a girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi jedi birlesip darth vader a girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi jedi birlesip darth vader a girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi jedi birlesip darth vader a girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» limanla kavgali isyankar kaptan » ozlem » google earth » moderatorlugun kaldirilmasi » gaza gelip osurmak » franky four fingers » your kingdom is doomed » fatura » azarath » ekol » baskadir baska » ben kimim » ulan okuz anadolulu » cappuccino » zall i tanimam o da beni tanimaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ayarci namik » spike fatality » karadeniz caddesi » nika diyor baska birsey demiyor » sevk zinciri » zeitgeist addendum » cami yapilacagina akm yapilsin » power turk » fan fatality » harmony dies » cek git bebegim » yoruk sucuk benzeri urun » souad massi » huseyin mumtaz » askim once sen kapat » husnu bile gelse senlendiremez » cicek lokantasi » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » mezun olunca ne olacaksin » eski sevgilinin dogumgunu