yedi isaret 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isaret diliyle yedi kocali hurmuz
  2. yedi kisi birlesip yedi cuceleri olusturmak
  3. haftanin yedi gunu arasindaki yedi fark
  4. yedi kisi birlesip yedi gol atmak
  5. bu bir isaret
  6. isaret
  7. isaret sifati
  8. bir isaret olarak nah
  9. isaret sifatlari
  10. isaret zamiri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi isaret başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi isaret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi isaret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi isaret. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » no promise » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » salvatore di stefano » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » silik entry havzasi » karpuzkabugu » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » alwayssleepy » hidrojen » hayata dair ic burkan detaylar » banihana » emlakci » sabah yagmurlu havada ise gitmek » isn t love » les » tu kaka bana » bos bkz la ayar vermeye calismak » karolina kurkova » sporx » pkkya siir » asansoru kacirmak » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » host baska kapiya » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bebek » joe purdy » opel astra cabrio » dexter morgan » yapilmis en buyuk aptallik