yedi gunde adam olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. at yedi gunde it yedigi gunde
  2. bir gunde yedi sinava girmek
  3. grip ilacla bir haftada ilacsiz yedi gunde gecer
  4. yedi guzel adam
  5. liradan yedi sifir atan adam
  6. agacindan erik yedi diye cocugu olduren adam
  7. bir gunde 5 defa yol sorulan olmak
  8. uc gunde sozlugun esiri olmak
  9. yedi gobek dyp li olmak
  10. yedi gun caylak olmak

© 2008 - uludağ sözlük

yedi gunde adam olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yedi gunde adam olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi gunde adam olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bogazliyan kaymakami kemal bey » buyuk abdest yapilirken dusunulenler » yaran msn iletileri » death note » amon amarth » torok » hawaii alfabesi » super ajan k9 » uretim fazlasi varken insanlarin ac kalmasi » powersurge a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games