yedi gun caylak olmak 

kapat
  1. yazarın hatasından dolayı modarator tarafından verilen cezadır... 7 gün dolmuştur ama caylaklık durumu sona ermemiştir...
    #1554760 (babilibabilibuu, 22.04.2007 18:33 ~ 18:34)
  2. yazar hatasından dolayı beş iş günü ceza almıştır. (bkz: deatly)
    #1621422 (deatly, 08.05.2007 16:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi gun caylak olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi gun caylak olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi gun caylak olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi gun caylak olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» brian may » rast pesrev » heaven please » tematik entry » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » yaziklar olsun » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » jil sander » sin kaf li konusmak » zehir » sevil » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » anlamamazliga yatmak » ben senin bildigin kizlardan degilim » saadet partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » baslik entry ve nick uyumu » kadinlarin haz noktalari » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » yazarlarin moderator adaylari » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » aferist » yasam duslerdedir » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » turk opucugu » joe purdy » cartlagi cekmek » sol frame » kisho kurokawa » yarak » engin kennerman » can yucel » karolina kurkova » yalcin kucuk » iktisat tarihi » mahcur