yedi duveli nasil yendik 

kapat
  1. aziz şehitlerimizin ve kahramanlarımızın hatırasına hiçbir saygısızlık düşünmeden gireceğim entry dir. fakat elde top yok tüfek yok asker desen hiç yok. ülkenin dört bir yanını düşman sarmış. fransızı, ingilizi, yunanı, cartı curtu acaba diyorum neleri vermişiz bu yedi düvelede onlar bize bu toprakları vermiş ve çekip gitmiş.
    #3894946 (Acz ve fakr, 31.08.2008 01:34)
  2. yüreğimiz ile yendik. ama o yürek maneviyattan alıyordu gücünü ve ne yazıkki o yüreği bizim neslimiz kaybetmekte. tüm derdi para olan, cinsellik olan, kısacası yeme, içme ve eğlence olan, değerlerini benliğinden, geçmişinden değilde, ordan burdan alan *, saçma sapan kişilerin anlayamayacağı, maneviyat ile yendik.
    #3897012 (secret1907, 31.08.2008 17:55)
  3. nasıl yendik diye bir de benim soru sorarak cevap vereceğim sorudur. zira yedi düvele karşı savaştığımız topyekün savaş olsa olsa 1. dünya savaşıdır onda da yenilmişizdir. doğu cephesinde ermeni çeteleri ile, batıda yunanlılar ile, güneyde ise zaten bir kaç yüzden fazla kuvveti olmayan fransızlarla milislerce savaşılmıştır. atalarının başarısını asıl küçük gören, onların yaptıkları sanki yetersizmiş gibi onları abartan zevatın şovenist laflarla başarımızı daha da küçülttüğünü görmezden gelemeyiz.

ayrıca bu nasıl yedi düveldir ki komünisti bize para ve silah yardımı yapıyor, italyanı uçak satıyor, fransızı antepte halk tarafından kovuluyor.

azcık insan gibi yorum yapın, çocuklaşmayın.
    #3897028 (westphalia, 31.08.2008 18:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedi duveli nasil yendik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedi duveli nasil yendik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedi duveli nasil yendik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedi duveli nasil yendik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gaza gelip osurmak » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » mysql server has gone away » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » al bunu sana aldim » platonik aski aldatmak » office boy » mahcur » real union » onur unlu » turkiye nin en guvenilir kurumu » camlibel » mas que nada » esinin ayaklarini opmek » kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » taraf » sergen yalcin dan maldonado yorumu » mahfaza » on bes kisiye saldirdim » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » imbat » said nursi » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » kelly pensi » kukunla oynama siser » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » yare soyleme » populasyon ekolojisi » meri » abandi damat » montajelemani » garabet melegi » bir adam cizeceksin » mclaren f1