yedek soyunmak 

kapat
  1. öylecene yedek kulübesinde oturmaktır. hocadan veya koçtan gelecek direktifle oyuna girmeyi bekleyen oyuncunun içinde bulunduğu durumdur.
    #868501 (july4th, 16.11.2006 21:44)
  2. takım sporlarında, oyuna girmek için sırasını bekleyen sporcunun yaptığı iş...
    #868540 (ferrole, 16.11.2006 21:53)
  3. olanksız bir durumdur. yedek olarak soyunulmaz ki maça ya yedek olursun yada ilk 11 soyunursun yedek giyinilir oyun için soyunulur.
    #2115554 (gLip, 11.08.2007 23:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedek soyunmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedek soyunmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedek soyunmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedek soyunmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» edip buran spor salonu » olin edirne genclik spor » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » kafam girsin » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » savama » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » guzelavrat otu » arda turan » april 18 » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » crossing the water » desiderato » sirine » the sacrilegious scorn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » office boy » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » egitim fakultesi » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » ben kimim » deli bozgun dolu dizgin » issiz adam » alain de botton » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » uludag sozluk hakkinda ne dediler » babami anarken » oda tv » hem musluman hem irkci olmak » yenilmedik ezildik » en guzel mavi » salca » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti