yedek parca 

kapat
  1. makinelerin parçalarının kullanım dışı kaldığı durumlarda, yerine geçen, aynı özelliklere sahip yedek malzeme.
    #314019 (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 15:23)

© 2008 - uludağ sözlük

yedek parca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedek parca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedek parca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anatomic autogynephilia » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » islak imza » abuse » carriye roxalina » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » the jester race » ratio orani » kuru kebap » sikintidan pijamanin ipini kemirmek » bana bir masal anlat baba » tenacious d » ultmtu » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » deniz feneri dernegi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » www iktisat eu » notrinova » agir abi » savasim » kurtlar vadisi pusu » demans » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » pardus 2008 » kadinlarin gezmeye bayilmasi » beat » hell s kitchen » richie sambora » arjen robben icin alternatif meslekler » uludag limonata » gokhaann