yedek parasut 

kapat
  1. asıl paraşütün açılmama olasılığına karşı önlem olarak kullanılan ve boy olarak asıl paraşütten küçük bir nevi hayat sigortası.
    *
    #4066812 (TekrenkTurkuaz, 09.10.2008 19:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yedek parasut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yedek parasut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yedek parasut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yedek parasut. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mustafa kemal ataturk » selpak saticiligi » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » kunta kinte » there s something about mary » sort » suadiye cafe » osuramamak » saadet partisi » mas que nada » cemil abi » iktidarsiz jigolo » harmony dies » adana ya gelip sirdan yememek » ctrl u » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yas maya » sayfa goruntulenemiyor » brian may » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » kara kara » little wing » eskisehir buyuksehir belediyesi » cristiano ronaldo » hillary clinton » muslum baba bandanasi » size geyik yapin dedim uleyn » ennui » saniser » rock dinleyen apolitik genc » var misin yok musun adriana lima » hoptek » l theme b » yavuzturk » real union » happy christmas