yebko 

kapat
  1. yönetim ve ekonomi bilimleri konferansı'nın kısaltmasıdır.
    sobiad tarafından 10-12 eylül 2008 tarihleri arasında izmir'de birincisi düzenlenecek olan konferansın amacı, bilim adamlarının, uygulamacıların ve üniversiteler dışındaki araştırmacıların yönetim ve ekonomi bilimlerinin muhtelif alt disiplinleri içerisinde yaptıkları teorik-analitik-deneysel ve ampirik araştırmaları sunmalarına olanak sağlamaktır.
    (karizmatiklider, 08.05.2008 10:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eski bir fincan » faruk bayar » aq diyen kiz » love is blue » uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz » 8 sutuna manset olmak » lavar » kurtlar vadisi pusu » sokak futbolu kurallari » yasar okuyan » kocasini evde sisme bebekle yakalayan kadin » kor gozun gordugu » penguu » otobus fren yapinca kafayi uzatip yola bakmak » little women » recep tayyip erdogan vs tuncay ozkan » harfi cer » sarki desmek » kendini yaktirmak kullerini bogaza dokturmek » turkce dublaj » ashab i intikal » ataturk hakkinda ne dediler » bey i mukayaza » balikesir universitesi » rob zombie » erkek arkadasin en yakin kiz kankisi » luiz felipe scolari » database error » reklam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa