year 

kapat
  1. ing. yıl, sene
    #228991 (muru4xi, 10.05.2006 20:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

year başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. year ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu year nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about year. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the rival » s k t r n g d n » tez gel yarim » mehmet ali birand » kevin corchiani » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » du bakali n olcek » avrasya tv » slasher » annihilation by the hands of god » tevekkul » sacit kayasu » mersin forum alisveris merkezi » vucut gelistirme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » guzelavrat otu » ayse tuter » sozlukculerin blog adresleri » real » somali korsanlari » facebook ta friend request gorunce sevinmek » atma kalbim artik olumu ozledim » sadik yemni » acibadem sutu » akademya » kara kara » the noose » selpak saticiligi » iett nin yeni akbil kutulari » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » ankoh itosu » kelime oyuncusu » got dudugu » ikea bursa