ye 

kapat
  1. özellikle kilo kaybını ölümcül bir hastalık olarak gören annelerin diline yapışık yaşadıkları, kişiyi beslenmeye yönlendirici emir kipi.
    (sıçtırtma lamasına, 15.06.2006 23:38)
  2. arap alfabesi (elifba) nin son harfi
    (muhayyil, 30.01.2007 00:55)
  3. .ye, Yemen için internet adresi uzantısıdır...
    (fatal, 01.05.2007 11:03)
  4. ing. sen, siz, sizler ve the manasındadır.
    (ColdMa3L, 13.07.2007 20:22)
  5. (bkz: götümü ye)
    (meister writer, 01.09.2007 01:53)
  6. bir şiir adıdır.

ye

ölümü konuşmak
    paradan konuşmak
    gibi-
    ne fiyatını biliriz
    ne de
    değerini,
    yine de ellerime bakıyorum da
    biraz
    tahmin edebiliyorum

erkek tahmin etmek
    ve başarısız olmak için yaratılmış
    kadın
    geri kalanlar için.

zamanı geldiğinde
    umarım
    bir armut yiyişimi anımsayabilirim.

usanmışız artık
    bu kadar ölü
    köpekten
    kafataslarından
    ordulardan
    çiçeklerden
    kıtalardan.

bir mücadele var-
    o da şu;
    olayın
    mekaniğine karşı.

bugün bir armut ye ki
    yarın
    anımsayabilesin.

charles bukowski
    (fibobacciyim, 27.09.2007 12:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran msn iletileri » satan is endless satan is timeless » rambo » ahmet saglam » tuncay ozkan » oblivion » kenan dogulu » restless heart » kralice ziyaretinin sirri » corapla sevismek » kibris » yaran facebook gruplari » circle » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » extreme progressive metal » haydarpasa tren istasyonu » iyilik yaptigini herkese duyurma istegi » nikola zigic » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » tayfa » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » yaran diyaloglar » ayrilmak istedigi sevgilisinden kopamayan erkek » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » bana soz ver » 1887 » karisini satan adam » anastasia myskina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa