ye kafasini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafasini toplamak
  2. kaldirdi kafasini
  3. kafasini kopardim
  4. teroristin kafasini yayinliyoruz
  5. nonda kafasini kullandi
  6. kafasini yormayan yazar
  7. tanrinin kafasini karistirmak
  8. kafasini kasiyan adam
  9. papaganlarin kafasini koparmak
  10. tut sacindan vur kafasini duvara

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ye kafasini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ye kafasini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ye kafasini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ye kafasini. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » no promise » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » karpuzkabugu » yaran entry silinme sebepleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » arjen robben » salvatore di stefano » sadece turkiye de gorulen olaylar » atan alir spor » montajelemani » let s pogo » sensiz olmaz » kara kara » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » nephente » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » scream » babami anarken » konfederasyonlar kupasi » l theme b » buyumek » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » garabet » klavye devrimcisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » sozluk sadece entry girmek degildir » tavla » kadinlari itici yapan detaylar » denize giden atlilar