ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi 

kapat
  1. hamilelik sırasında ekşi ya da tatlı aşerme durumuna göre doğacak çocuğun cinsiyetini tahlil eden söz. yaratıcı ülkemin bir ürünüdür.

Ayrıca
    (bkz: ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi)
    (bkz: ye tatliyi cikar hakkiyi)
    (jacksparrow, 08.05.2008 21:21)
  2. (bkz: çocuklar duymasın)
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 21:23)
  3. (bkz: ye eksiyi karma puanın düşsün)

bunun dışında hoş bir batıl inançtır.
    (jordan rudess kim ya, 08.05.2008 21:40)
  4. yöremiz tekerlemesi.

sözlerini de yazayım tam olsun;

ye ekşiyi dogur ayseyi,
    ye tatlıyı doğur hakkıyı.
    at yalanı skeyim inananı.
    bırak götlüğü bitir dörtlüğü.
    (rs ne la, 08.05.2008 21:54)
  5. (bknz::ye eksiyi dogur anlasilamayani ye artiyi dogur sukelayi)

*
    (naif, 08.05.2008 21:59 ~ 22:00)
  6. ekşi'yi yemek bize bir şey kazandırmaz. olsa olsa asit yapar midemizde... sirke de bir asittir ve küpüne zarar verebilir. tatlı yiyelim, tatlı konuşalım.
    (liberalisticcommunist, 08.05.2008 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sincanli » hazreti muhammed yasasaydi » uzun sac » counter strike da ki fucker nickli gencler » tasa guvenme » kursun gecirmez pacali don » korpe » cagdas » angelina grun » islahiye nin tarihi eserleri » windows media player » aci oje » vtunnel com » volkan arslan » zencinin mali beyazin cenesini yorar » sebnem kisaparmak » rumeli hisari » teknik program mezunlarina lisans yolunun acilmasi » paradise » koltuk alti killi olan kizlar » akp nin ickiyi tesvik etmesi » agnostik » bi hukm ul kanun » tolga gariboglu » izmir » arazi mahlule » yaran wc kapi arkasi yazilari » umit karan » hincal uluc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa