ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi 

kapat
  1. halk arasında, hamile kadınlar için, doğacak cocuğa dair kehanet deyimi.
    #2460620 (shawnshank, 12.10.2007 09:19)
  2. (bkz: ye eksiyi doğur ibneyi)
    #4040214 (burada seviyorum seni, 03.10.2008 18:12)
  3. (bkz: ye tatlıyı doğur ayıyı)
    #4040218 (caldornain, 03.10.2008 18:13)
  4. (bkz: ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı) olarak bildiğim, isimlendirilmiş mani.

o değil de ergenekon dahilinde aransa bu isimdeki kişiler, tutuklanır valla.
    #4040222 (4bucuktan5bucuk, 03.10.2008 18:13 ~ 18:14)
  5. (bkz: tut hıyari tuzcu kosa kosa gelsin)
    #4040233 (mulayim, 03.10.2008 18:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ye eksiyi dogur ayse yi ye tatliyi dogur atliyi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» walter klemmer » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » ucu ortasi belli olmamak » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » du bakali n olcek » air command 3 0 » maada » yanlis saksida buyuyen cicek » dag ve cocuk » al bunu sana aldim » mushrooms » 325 donem yedek subay alimi » aboov ne dedii » adalet ve kalkinma partisi » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » aci soz » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » john petrucci » klavye » lenin merkez camii » no panic » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » forward mail » ozz le grand » via port » asansoru kacirmak » aile bireylerinden gelen komik sms ler » here comes the rain again » the rival » the disquieting muses » fox tv » april 18 » hemencevir com » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » the sacrilegious scorn