ye bunu sikin galksin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. once kafasina sikin akillanmazsa topuguna sikin
  2. sikin sag olsun
  3. sersem sikin mahsulu
  4. cikin sikin birbirinize
  5. sikin tassaga denk olma durumu
  6. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor
  7. agzin dunya sikiyor sikin oruc tutuyor
  8. bunu yapan bunu da yapti
  9. ben bunu bilir bunu soylerim
  10. bunu alan bunu da aldi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ye bunu sikin galksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ye bunu sikin galksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ye bunu sikin galksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ye bunu sikin galksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » no promise » july4th » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » salvatore di stefano » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » ajdar anik » yaran videolar » mikael stanne » eski pusku » attribute » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » iett nin yeni akbil kutulari » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » piknometre » forward mail » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » elle tu l aimes » the dark tower » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » muslum gurses » ben bu yaziyi sana yazdim » emlakci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » teroriste insan demenin sacmaligi » magic mushroom » cupvid » usb 3 0 » bu bir yoklugun hikayesidir