ydu 

kapat
  1. kısaltma. (bkz: yakın doğu üniversitesi)
    #1952692 (cNyT, 17.07.2007 14:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ydu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ydu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ydu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ydu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metin yuksel » ben seni hak etmiyorum » google chrome » mirror » oy vermek » buzuki orhan osman » sinavda bkz vermek » football manager » moderator sayisinin arttirilmasi » zaha hadid » a little piece of heaven » vucut gelistirme » nicklas bendtner » yuregini torpulemek » olmeden onceki son sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » genc siviller » turkiye de sokakta kalmak » facebook » dudaktan kalbe » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » ayabakan » mario jardel » egitim fakultesi » ataturk un tuttugu takim » aytug » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » stadyum » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » ciplak olarak sozluge entry girmek » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » zeitgeist addendum » hoscakal » tematik mode a alternatif mode istekleri