ybsgcd 

1. açılımı ya bi siktir git çay demle olan argo söz.
    #3919097 (baracuda, 05.09.2008 10:24)
  2. bsg denen salak kısaltmanın günden güne uzaması olayına örnek teşkil eden harfler bütünü.
    #3919109 (yavuzum, 05.09.2008 10:28)
  3. açılımı ''yar ben senin gıdındaki ciddiyete deliyim'' olan argo söz değil.. böyle argo mu olur amına koyayım? (hah işte bu argo bak)
    #3919115 (rapper ninja, 05.09.2008 10:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ybsgcd başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ybsgcd ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ybsgcd nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ybsgcd. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cavlagi cekmek » altin aramak » 30 kasim 2008 » yaziklar olsun » huseyin altun » mustafa kemal ataturk » elinde ekmekle top oynayan veletler » cem yilmaz » icdas » osmanli devletini elestirilmez gormek » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » salih iki cay kap gel » binbasi ernesto olmedi daha » guzelavrat otu » gul yapragi patlatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » konusma diline gecen markalar » the sacrilegious scorn » korkularla yasamak » baktiroglu konagi » dumtek » anlamazdin » yemekteyiz naim » happy christmas » alevi » christopher johnson mccandless » yemekteyiz nika » alpaslan dikmen » yasak kadin » bin adalar » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » dr cureklibatur ve bay arkin » guardado » panta rei » mario jardel