ybsg denilesi kizlar 

kapat
  1. esas alanı kafa utuleyen kizlar olan; ama daha geniş bir perspektiften bakarsak, pek çok türü içine alan bir grup.

örneğin;
    (bkz: açık kalmış fermuar görünce kikirdeyen kızlar)
    (bkz: aşağıdan geçen insanlara erik atan kızlar)
    (bkz: bebek taklidi yapan kızlar)...*
    not: minik mavi balina'nın 01.10.2008 14:19 tarihli uktesi üzerine...
    #4085515 (tarumar, 13.10.2008 23:04)
  2. açılımına göre "yerim ben seni gız" dedirten kızlar.
    #4087375 (cake on the dabak, 14.10.2008 15:02)
  3. ilk bulusma sonrası (bkz: bir sey sorucam biz simdi cikiyor muyuz) diye soranlardır.
    #4087389 (baLim, 14.10.2008 15:06)
  4. cektiği tüm resimlerde dudak büken "amanın ben çok şirinim" izlenimi yaratmaya çalışan ama bomboş oldukları için adam yerine konmayan kızlar.
    #4122283 (rockistinn, 22.10.2008 02:25)
  5. okulda en şekilinden en jonjonundan giyinip caka satıp, ardından pazarda pazarlık esnasında görülen kızlardır.
    (bkz: olduğun gibi görün)
    #4124190 (malzeme, 22.10.2008 17:25 ~ 17:26)
  6. arkadaş ortamında sürekli sevgilisini anlatan kızlardır, sürekli kendi güzelliğinden bahseden kızlardır, sürekli giydiği marka kıyafetleri anlatan kızlardır*, sürekli sevgilisine "saçım nasıl olmuş" tadında sorular soran kızlardır. ayrıca;

(bkz: tiki kızlar)
    #4124204 (yalnizliktan devren kiralik, 22.10.2008 17:27 ~ 17:28)
  7. ah ah ah azizim hiç bir hanım efendiye kötü söz söylenir mi? her türe anladığı dilden, bir kıza yapabileceğin en muazzam fenalık onun varlığına tepkisiz kalmaktır, mon ami. yoksa bizim gibi dialogla çok iletişim kurulamaz dişi cinsler, mon cher.

ah aha ha ve şakacı gammaz dostları için bir tanım tabi;
    pek fena kızlardır.
    *
    #4124232 (venividivici, 22.10.2008 17:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ybsg denilesi kizlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ybsg denilesi kizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ybsg denilesi kizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ybsg denilesi kizlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben seni sevmedim » ayrilik sonrasi esya krizi » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » kurtlerin turklerden hizli uremesi » kate bosworth » fidel castro » erkek korkulari » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » huznun isyan olsun » mehmet ali birand » seviyormus gibi yapmak » melankolik » osman gokcek » umran baradan » geri zekali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yumurtanin gote dayanmasi » mario jardel » gicik olunan durumlar » football manager 2009 » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » child » klasik kemence » uludag universitesi sinema toplulugu » shalamar » futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » fuat » meltdown » toprak kokusu » kurt cobain hirkasi » edip buran spor salonu » erken yasta olgunlasmak » unlulerin kisisel iletileri » turkiye de sokakta kalmak » bugun » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci