yazmis oldugun iletiyi baskasi yazdi sanmak 

kapat
  1. eğer entry geç saatte girilmişse, sallapatti yazılmışsa veya başka bir iş yapılmışsa o entry unutulur. ertesi gün rast gelip de okurken "aa ben yazmışım lan" olunur. nanowar başlığında benim de başıma gelmiştir.
    #1349060 (vorhang mithrandir, 25.02.2007 23:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmis oldugun iletiyi baskasi yazdi sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmis oldugun iletiyi baskasi yazdi sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmis oldugun iletiyi baskasi yazdi sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmis oldugun iletiyi baskasi yazdi sanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» heaven please » ben bu yaziyi sana yazdim » uyurken sutyen takmayan erkek » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » nicklas bendtner » akasya asilturkmen » atlas » ogretmen » cezmi yurtsever » hizli kosan atin boku seyrek duser » mehmet ali birand » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » dudaktan kalbe » ene » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 26 agustos 1922 » devrim erden » seyit riza » moderator sayisinin arttirilmasi » ergenekon » zehir » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » sort indi kaleci soka girdi » wicker park » ulan okuz anadolulu » zaha hadid » desiree » ankoh itosu » three to tango » nedensiz ic sikintisi » asik mahzuni serif » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » salca