yazmayayim diyorum duramiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baslik polemik olmus en iyisi ben yazmayayim
  2. hizimi aldim duramiyorum
  3. paylasim yapmadan duramiyorum
  4. ayar yedim duramiyorum
  5. seks bagimlisiyim duramiyorum
  6. ayar bagimlisiyim yemeden duramiyorum
  7. ne diyorum lan ben
  8. oha diyorum
  9. ben ne diyorum sen ne diyosun
  10. bak lutfen diyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmayayim diyorum duramiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmayayim diyorum duramiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmayayim diyorum duramiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmayayim diyorum duramiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » redwinemania » radyo uludag » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » july4th » no promise » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » arjen robben » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yaran entry silinme sebepleri » silik entry havzasi » salvatore di stefano » alwayssleepy » yaran videolar » cristiano ronaldo » daddy » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » turker alkan » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » zall ile girilen ilginc diyaloglar » profosyonel1972 » gupegunduz » cami yapilacagina akm yapilsin » masturbasyon » osuruguyla daglar yikan kisi » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ablam icin gazel » keskin sirke » bir tikky nin intihar mektubu » seoul » cakma chp liler