yazmayan 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazmayan yazar
  2. kalemlikteki yazmayan kalem
  3. borc yazmayan bakkal
  4. msn i ekleyip yazmayan tipler
  5. cok sey yazip da hicbir sey yazmayan yazarlar
  6. bir sey yazmayan yazarin karmasinin yukselmesi
  7. titresim yollayip bir sey yazmayan insan
  8. online olup bir sey yazmayan yazarlar
  9. yazmayan tukenmez kaleme hohlamak
  10. karma sebebi ile yazmayan yazar

© 2008 - uludağ sözlük

yazmayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» d a f » islak imza » mr self destruct » fc homburg » fc nitra » moldovya » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » bon iver » ugur dundar » kitap okumamayi marifet saymak » salla basini al maasini » abreaksiyon » arto » mystery » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » fenerbahce taraftari » insani tedirgin eden kedi » bir anda » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » nada » derdest » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » 3mo amjha » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » basilisk » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » var misin yok musun » ince uzun parmakli zarif eller