yazmayacaktim aslinda temali nick alti entrysi 

kapat
  1. çokca gördüğüm bir nick altı entrysi çeşidi. örnek vererek açıklamak gerekirse;

"ulan bir sabah kalktım bir solucan böyle, yanına bi bittim, kurnaz avcının biri, göya beni avlayacak. sonra dedim sikerler arkadaş uzaklaştım. sonra ertesi gün yine baktım, lan ne güzel de parlıyor o solucan, 'gel beni ye sazan bey' diyor resmen. oğndansonra avlandım arkadaş.."

hikayemizden de anlaşılacağı üzere, ortalıkta bir av ve avcı vardır. şimdi bu şekil entry giren arkadaşlar balık olmadıkları için beni yerebilirler fekat ben hepisini gönülden kucaklıyorum.
    yapmayın yaptırmayın diyorum. eğer yazacaksanız yazın, kimse size yazmayın lan, sizi avlıyor demiyor; ama bunu kendi damarlarınızda hissediyorsunuz ki, "valla abiler ablalar yazmayacağıdım lakin madem başlayı verdim bi sonunu getireyim zaten gidecem bu diyarlardan." gibi bir tutanak açıklamasına yer veriyorsunuz entrynizde.

yazarın notu: yazmayacaktım ama tutamadım kendimi.
    #4021111 (uye lol, 28.09.2008 20:57)
  2. "aslında bu yazarı siklemiyorum" havası verilmeye çalışılan entrydir. halbuki öyle olmasa zaten yazmazsın, en fazla yazara mesaj atarsın. ancak amaç farklıdır elbette...
    #4021123 (oneqeno, 28.09.2008 21:00)
  3. (#4110361)
    işte budur. *
    #4110516 (jan mayen, 19.10.2008 15:46)
  4. değişik bir giriş çeşidiyle yazılmış entry'dir. yazmayacaktım aslında ama şahsen pek uygulamam. *
    #4110514 (Schizofrenne, 19.10.2008 15:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmayacaktim aslinda temali nick alti entrysi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmayacaktim aslinda temali nick alti entrysi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmayacaktim aslinda temali nick alti entrysi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmayacaktim aslinda temali nick alti entrysi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayatu s sahabe » legrad » maharani » somalili korsanlar » kushimoto sokagi » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » moderatorlugun kaldirilmasi » the disquieting muses » walter klemmer » 9 kasim » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » espas » tiki » how i met your mother » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kritik der praktischen vernunft » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » ayarci namik » yemekteyiz » yildizlar » icine atmak » need for speed undercover » sozlukculerin blog adresleri » devrimci milliyetcilik » i belong to che » zap suyu siiri » love lockdown » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » lowestoft cadilari » bunalimdayken entry girmek » elf prensesi » marifet iltifata tabidir » ozlem » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » yazdigi her seye arti verilen yazar