yazmam yok benim 

kapat
  1. hangi nesil olduğu bilinmeyen ancak kağıt oynarken telefon açmaya üşenen yazardır.
    (LocK, 17.02.2007 17:08)
  2. yeni bir 4. nesil yazar.*

edit: ilk entry yi kaçırmak.
    (metalhead, 17.02.2007 17:08 ~ 17:09)
  3. alternatif bir kucuk emrah cümlesi.
    (grand ekinoks, 17.02.2007 17:10 ~ 17:11)
  4. Eskişehir müzik çevresinin harcanan vokalisti, bir değerlendiremedik gitti.
    (GeoXoeN, 17.02.2007 17:14)
  5. bana bir daha hocam , hacım , şeyhim , halifem v.b. dini sıfatlarla yaklaşırsa kafasını peşinen kıracağım değerli yazar kardeşimiz , efendiliğine hastayız , bide şu (:P) hareketin olmasa.*
    (altobelli, 18.03.2007 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hataliyim sikiyosa ara » hayko cepkinin gozleri » taharet muslugu » adam sen da lafabaqiue » iceri terligi » albay drake » insanin buyudugunu anladigi an » mine buyuka » aptal sarisin » star ana haber » tasa » otobuste sikisip coluga cocuga karismak » hayat dolu olmak » eternal sunshine of the spottles mind 2 » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » degirmen » ersin karabulut » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » alimacgraw » teknoloji ve tasarim dersi » wanda rutkiewicz » oktay azankopekbelasinibulur » zorbey » pride and glory » inquiry » ps 2 icin oyun tavsiye edilsin kampanyasi » veli toplantisi » vazelin » oss ye giderken suslenen kiz tipi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa