yazmam icin temiz para verdi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. temiz para temiz spor
  2. ben bu sozluk icin yazmam arkadas
  3. bu temiz sayfayi bana ayirdigin icin
  4. bana bu kalbin kadar temiz sayfayi ayirdigin icin
  5. temiz ulke isteyenler icin halk uretim ciftlikleri
  6. temiz yazarlar temiz sozluk
  7. temiz sozluk temiz toplum
  8. yazmam yok benim
  9. her basliga yazmam
  10. yazmam daha ask siiri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmam icin temiz para verdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmam icin temiz para verdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmam icin temiz para verdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmam icin temiz para verdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » yaran entryler » radyo uludag » redwinemania » karga » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » no promise » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » uludag sozluk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » kacak kelebek » karpuzkabugu » yaran entry silinme sebepleri » silik entry havzasi » sadece turkiye de gorulen olaylar » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvatore di stefano » ajdar anik » deep » cheers darlin » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » karate ni sente nashi » flirtable » zall ile girilen ilginc diyaloglar » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » nada » clear man activsport » gitmek mi zor kalmak mi zor » sahada sortunu indiren futbolcu » temizlik ve saglikla ilgili hurafeler » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » tasak gecmek » ebru gundes » handover » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sinemadan cikmis insan » haydin namaza haydin namaza » ketel one » gul suyu » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi