yazmam daha ask siiri 

kapat
  1. bir cemal süreya şiiri.hadi geçmiş olsun...

Oydu bir bakışta tanıdım onu
    Kuşlar bakımından uçarı
    Çocuk tutumuyla beklenmedik
    Uzatmış ay aydın karanlığıma
    Nerden uzatmışsa tenha boynunu

Dünyanın en güzel kadını bu oydu
    Saçlarını tarasa baştan başa rumeli
    Otursa ama hiç oturmaz ki
    Kan kadını rüzgârdı atların
    Hep andım ne yaşanır olduğunu

En çok neresi mi ağzıydı elbet
    Bütün duyarlıklara ayarlı
    Öpüşlerin türlüsünden elhamra
    Sınırsız denizinde çarşafların
    Bir gider bir gelirdi işlek ağzı

Ah şimdi benim gözlerim
    Bir ağlamaktır tutturmuş gidiyor
    Bir kadın gömleği üstümde
    Günün maviliği ondan
    Gecenin horozu ondan
    #204130 (prestij muzik ailesi, 28.04.2006 00:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmam daha ask siiri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmam daha ask siiri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmam daha ask siiri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmam daha ask siiri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cemal sureya » ortalamalasan sozluk » sacmaliyim mi yatayim mi sorunsali » hep sonradan » chp vs kara carsaf » sac kurutma makinesi sesi » ispanya kral kupasi » vanden borre » asirtma vur uzerimize gelmesin » zehir » alpaslan dikmen » yesil basli govel antilop » actigi basligi unutan yazar » hem musluman hem irkci olmak » tevekkul » zall i tanimam o da beni tanimaz » ebru gundes » cupvid » tayyar ari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yaran yanlis okumalar » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » vize haftasi » aforizma » joe purdy