yazmali gelin 

kapat
  1. söz ve müziği abdurrahman kızılay'a ait olup, ahmet kaya'nın mükemmel yorumladığı bir türkü.

sözleri;

Yazmam yazmalı gelin
    Gözler sürmeli gelin
    Dağa taşa asumana
    Adın yazmalı gelin.

Yazmalı gelin yaz mene
    Bir bahar bir yaz mene
    Aşkından deli oldum
    Gel etme bunca yaz mene
    Gel etme bunca naz mene

Yazmalı gelin naz mene
    Yazmana yaz adını
    Yağdıma sal yağdını
    Men sözümden dönersem
    Kır kolumu kanadımı.
    #1098662 (paleface, 03.01.2007 14:20 ~ 14:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmali gelin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmali gelin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmali gelin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmali gelin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» roberto baggio » suat atesdagli » welcome to matrix » aborted » yumurta gotune dayaninca » isis » adrian paul » avrasya tv » cek git bebegim » istiklal marsi » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » ford fiesta » yarak » toprak kokusu » kale grubu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » leyton orient » bodhidarma » x yapan y den daha z dir » herboloji » waz » mario jardel » mahcur » yay burcuyum yayarim » altin aramak » yare soyleme » davutobasi koyu » okan bayulgen sade vatandas » child » amina koyim facebook » 0532 » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » adayim abdullah gul kardesimdir » objebi » bozdag