yazmak istemiyorum 

kapat
  1. - hatuna bak ne güzel
    + yazmak istemiyorum
    - s.ktir lan şuna utanıyorum desene
    + ...
    #1629397 (fatal, 10.05.2007 22:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmak istemiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmak istemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmak istemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmak istemiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fewzi1907 » kritik der praktischen vernunft » kelime oyuncusu » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » ikea bursa » i need some water » deniz unel » asiti kacmis kola » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » ceylin » torpulemek » yaran dil surcmeleri » alpaslan dikmen » kaderimsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » born in a morning hall » avrasya tv » gel gonul » usb 3 0 » oklahoma city thunder » yikilsin camiler acilsin akm ler » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » portakalli serbest muhasebeci corbasi » via port » citigroup » dalga gecerek reddetmek » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » la copa rota » facebook taki fantastik gruplar » hidrolik ve pnomatik » orospu cocugu abdullah ocalan » karasinek » nev york nev york seni yenecem laaaa » babam ve oglum » prologue