yazmak icin yazmak 

1. varlığı ile yokluğu bir olan yazıdır.
    #399651 (LocK, 05.07.2006 20:49)
  2. en çok entry giren yazar.
    #399666 (ireland, 05.07.2006 20:53)
  3. yazmis olmak icin yazmak şeklinde tanımlansa daha bir yerinde olacak hadise.
    #399681 (fth, 05.07.2006 20:59)
  4. aslında kötü bir anlam içermemesi gereken bir cümle; sanat için sanat nasılsa yazmak için yazmak da öyle olmalıdır.abrtıp kendini yazıya adamak bile denilebilir...
    #474204 (recepx, 29.07.2006 16:18)
  5. (bkz: entry girmek için girilen entryler)
    #474219 (redwinemania, 29.07.2006 16:24)
  6. genellikle edebiyat yazarları tarafından kullanıldığını bildiğim. zaman zaman beş on sayfa yazıya dökülen denemelerle el alıştırması, keza biraz teknik deneyim ve vaktim var yazarım kalemim var tutarım karizmasına sığınan edebiyat manyağı insancıkların uyguladıkları egzersiz...

ileride iyi birşeyler karalamanın ünlü olmayı bekleyip biografi kitabı çıkarmaktan veya iki sahab showuna dadanıp rengarenk yemek kitapları yazmaktan daha değerli olduğuna inanan arkadaşların denemelerini tavsiye ettiğimiz edebiyat terimi bile olabilir. çünkü herşey ilk cümleyle başlar.
    #474358 (meo, 29.07.2006 17:16)
  7. "sanat sanat için mi? sanat insan için mi?" durumuna benzeyen bir sorunsaldır. kime gore neye gore? sorusunu da akabinde getirir bu durum. yani ne için yazmalı? yazacam diye ortalığı çöplüğe mi çevirmeli? bu ortam yazmak için yazanların mı, yoksa birşeyleri başkalarıyla paylaşmak için yazanların mı malıdır? nihayetinde sanal bir ortamdır ve de her cins yazar bulunur.
    #474371 (palta, 29.07.2006 17:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazmak icin yazmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmak icin yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmak icin yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazmak icin yazmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazmis olmak icin yazmak » turkce ezan » enes » ogretmen » iett nin yeni akbil kutulari » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » jakobenlerin sonuncusu » yaprak film » the couriers » helva » geri donmesi beklenen eski sevgili » ahmet kaya » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » trt » akbank » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » football manager » yaran diyaloglar » size geyik yapin dedim uleyn » hurriyete dogru » the international