yazmak dogustan gelen bir yetenektir 


kapat
  1. doğruluğundan hiçbir zaman şüphe etmediğim sözdür. doğuştan işportacı, muslukçu, boyacı olunur mu bilmiyorum ama yazmak kesinlikle doğuştan gelen bir yetenektir. siz ne kadar çalışırsanız çalışın bir noktayı aşamazsınız. isterseniz doğan hızlan kadar kitap okumak için hızlı okuma kurslarına gidin; yine bir yere varamazsınız. yazarın yaratıcılığı, yarattığı dünyayı betimleyen kelimelere yüklediği anlamlarda saklıdır. kültürlü, gündemi takip eden, yaratıcı bir kişilik olmak için çalışmak asla yetmeyecektir. bu yüzden kendini bilmeyip iyi yazmaya çalışma çabası nafile çırpınışlardan ibarettir.
    diyeceğim o ki, iyi yazabilen insanlara öykünmek içgüdüseldir. yine de yapabileceğinizin en iyisi iyi yazarların mertebesine çıkmak için kendinizi helak etmemeniz. doğal olarak herkes yazma hususunda yetenekli olmak zorunda değil. okumak da gayet güzel, değil mi?
    #3708573 (umbertobaggio, 23.07.2008 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

yazmak dogustan gelen bir yetenektir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazmak dogustan gelen bir yetenektir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazmak dogustan gelen bir yetenektir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» legal teror orgutleri » ahmet altan » esrar » erkeklerin kizlari siniflandirmasi » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » genelevleri tren garina yakin sehirler » past perfect tense » mustafa sarigul » bakinizlarin kullanilma sekli » okuze bakan tren » mini etekliye donup bakmayan erkek » misery » costume designer » taksilerde sigara yasagi » destere » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evlenince bir cift ayakkabi mi olacagiz » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » olduklerinde laikligin olmadigi yere gidecekler » 21 ekim 2007 hakkari teror saldirisi » basimiz sagolsun » sahin k » i belong to che » es cinsel » circle of cysquatch » etro anime » sekularizasyon » askerlik yan gelip yatma yeri degil » ankaragucluler saraba dustuler » anneyi ozlemek » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum