yazma sevkimi kaybettim hukumsuzdur 

kapat

1. "bi tatile git gel hiçbir şeyin kalmaz" denilesi yazar isyanıdır.

edit: başlık benim olmuş, saçma değil en azından.
    #457514 (redwinemania, 24.07.2006 22:38 ~ 27.11.2006 00:06)
  2. haybeye çaylak yapılmış yazar bedduası..
    (bkz: şevkimi kırdın şevkin kırılsın)
    #914822 (eşşağan ala gazuğu, 26.11.2006 23:47)
  3. yazmak şevk değil bilek ister şeklinde yalandan laflarla avutulmaya çalışılabilecek yazar halet-i ruhiyesi.
    - aa şevk mevk neymiş koçum yaz gitsin işte bileğine kuvvet saçmala...
    (bkz: yok böyle bişi)
    çünkü yazmak şevk ister. yüreğine ve beynine kuvvet yazacaksın...
    zira sadece bileğe kuvvet dayanırsan bokunu çıkarır saçmalarsın.
    #914845 (sıçtırtma lamasına, 26.11.2006 23:50)
  4. (bkz: yaşama şevkini kaybetmek)
    #914863 (simardi kilitlendi dondu kaldi, 26.11.2006 23:53)
  5. "bulan insaniyet namına haber versin" şeklinde devam ettirilebilecek istek.
    #1398102 (sophie, 11.03.2007 00:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yazma sevkimi kaybettim hukumsuzdur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yazma sevkimi kaybettim hukumsuzdur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yazma sevkimi kaybettim hukumsuzdur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yazma sevkimi kaybettim hukumsuzdur. Copyrights of the articles are belong to their authors.